Sommararmband!

Hej på Er! Det var längesen som jag har bloggat nu pga att vi haft en liten tjej med magsjuka " in da house" som har övergått till moi :-S bläh och fy för den alltså..Men nu är jag på bättringsvägen i alla fall :-). Planerar inför sommarens mässor och gör barnarmband, ringar och somriga vuxenarmband liknande de ni ser nedan. Kul att ha färggranna armband när man fått lite färg eller varför inte ett kritvitt, brett renskinnsarmband med guld/silver och pärlor. Återkommer med bilder på den nya barnkollektionen för barn upp till 12 år också inom kort, så håll utkik. Gå gärna in och kika mer i webshopen: www.joojewellery.se Kram på Er från Joo
 
Diva of Bollywood. Ljusrosa lammskinn, rosa pärlor, orange koppartråd och rosa läderremsflätor. Avslut med guldig knapp i kvalitetsmetall.
Armbandet Ocean Blue med turkost lammskinn och turkos koppartrådsfläta. Avslut med spänne i kvalitetsmetall.
Armbandet Kelis! Skinnimitation i silver med azurblå läderremsfläta och tenntråd. Avslut med räfflad silvrig metallknapp.
Armbanden Caramelle
St Tropez med cerise lammskinn, azurblå läderrem och tenntråd. Avslut med silvermetall lås.

Armbandet Caprice med ljusblått lammskinn, azurblå läderremsfläta med tenntråd och ljusblåa sötvattenpärlor. Avslut med silvrigt metallhjärta. Kolla in det och mer smycken i webshopen
Red Delight till sommarens fester! Finns att få i olika färger på skinn, flätor och pärlor. Designa ditt egna armband hos Joo jewellery.
Armbandet Athena finns att beställa i webshopen. Kritvitt renskinn med guldflätor och guldpläterade sterlingsilverpärlor. Avslut med guldiga strassknappar.
 
Sweet Sophia med azurblåa koppartrådsflätor på sidorna och i mitten blå/grön fläta. Gräsgrönt lammskinn och avslut med valfri knapp. Finns att få i många olika färgkombinationer.
 

Kommentera här: