Joo jewellery BLÅ

Hej på Er! Gillar verkligen blått just nu. Kanske beror det på att det är sommar och vi bor nära havet, paddlar på havet, badar, och tittar ut över det glittrande havet hela tiden. Men jag tror också att man gillar olika färger beroende på olika perioder i sitt liv. Blått står för(enligt wikipedia) "mörkblått; djup, stabilitet, kunskap, styrka och integritet. Ljusblått associeras med hälsa, läkande, stillhet, förståelse och mjukhet. Indigo symboliserar ett mystiskt gränsland av visdom, självbehärskning och andligt förverkligande. Medan färgen blått är färgen för kommunikation med andra, vänder indigo det blå inåt.Många ser blått som den universellt bästa färgen eftersom den har flest positiva associationer och fåtaligast negativa associationer i olika kulturer." 
 
WEBSHOP: www.joojewellery.se 
 
Fin dag idag, mulet men typ 23 grader ändå..superskönt att bara gå och skrota, leka med Stella, fika och äta.
;-D Haha, det där fikandet och ätandet kan det lätt bli för mycket av på sommaren känner jag. Tur att man rör på sig någorlunda varje dag i alla fall..Nu ska jag ut och springa en tur bort mot Sanda. Önskar er en fin dag! Kram från Joo
 
Verkligen olika design, färgnyanser och kombinationer på dessa armband och ring. www.joojewellery.se Färger alltifrån indigo, azur till marinblått. 
Djupblått renskinns wraparmband med sötvattenpärlring. Strassknapp i wraparmbandet.
 
Stella provar att sitta på en Shetlandsponny. 
Häst o vagn..
Kubb är alltid kul, fast man behöver ju inte göra helt efter reglerna ;-D
Trevlig helg på er finisar! :-) 
 
 

 

 

Kommentera här: