Shamballa, Leather Honey & Kräftkalas :-)

Hej på Er! Soligt och varmt ute som om det vore mitten av juli, men lite kyligare i luften ändå. Vi passar på att sola så länge det bara går och vi var faktiskt till sjön bakom oss för ett bad idag, men vågade inte hoppa i denna gång.. ;-) Haha, det var för mycket fiskar och sjögräs..Igår kväll mysig kräftskiva och "öppet hus" med folk på besök från klockan 14. Känner mig rik som ett troll när det är mycket folk/barn i huset och så tacksam över att ha så fina vänner och släkt som vill umgås med en.. ;-D På kräftkalaset blev det svenska havskräftor, hummer, västerbottenpaj, stenugnsbakat bröd med olika röror & till efterrätt hemmagjord hallonglass. Mumma! Ny vecka igen imorgon och full fräs framåt..Det ska bli kul att få höra hur det gick för Camilla i Danmark med våra nya smycken. Se bilder från mässan nedan. Kram på er och njut av kvällen. //Joo
 
La Camilla, min fina vän och samarbetspartner. :-) Hennes fabulösa caper kan ni köpa via hennes sida: www.bymila.se Kolla in dem!!! 
En av Camilla´s egna Joo jewellery juveler på sin arm. Armbandet Athena med vitt renskinn, 14 K guldöverdrag på kopparflätor med guldpläterade sterlingsilverpärlor. Avslut med 2 guldiga strassknappar. www.joojewellery.se
Kolla in caperna från mässan i Danmark. 
 
Åh, här är våra juveler. ByMila shamballa armbanden till vänster och Joo jewellery "Leather Honey" till höger. Camilla har också gjort sina armband helt själv. Duktig flicka ;-) 
En snygg brun/guldig kombination! ByMila shamballa armbandet till vänster och Leather Honey från Joo jewellery i brunt läder med guldig magnetknapp.  
 
 
 
 

Kommentera här: